Κοσμετική Ιατρική

ADVANCED MESOTHERAPY

Το νεανικό, σφριγηλό, λαμπερό δέρμα είναι ζητούμενο για κάθε γυναίκα. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία μπορεί να χαρίσει αυτά τα χαρακτηριστικά στο δέρμα σας, αφού προκαλεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλει στην απάλυνση των ρυτίδων, την ενυδάτωση και σφριγηλότητα του δέρματος.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο που πετυχαίνει διαδερμική μεταφορά δραστικών ουσιών στο δέρμα με τη βοήθεια ενός roller, δηλαδή ενός μικρού κυλίνδρου με πολλές λεπτές μικροβελόνες. Καθώς τραυματίζουμε το δέρμα ελεγχόμενα, ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς επούλωσής του. Αυξάνουμε την αιμάτωση του δέρματος και την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την απάλυνση των λεπτών ρυτίδων, τη σύσφιξη και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό και στο μπούστο.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την πάροδο 10 ημερών . Για να ολοκληρωθεί η θεραπεία πραγματοποιούνται από 8 ως 10 συνεδρίες, μία φορά την εβδομάδα. Η επιστροφή του ασθενή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Οι Προσφορές μας

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές! Δείτε λεπτομέρειες Εδώ