Κοσμετική Ιατρική

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η Δερμοαπόξεση ή Microdermabrasion είναι μία μη επεμβατική, ανώδυνη μέθοδος απομάκρυνσης της εξωτερικής κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας. Καθαρίζει αποτελεσματικά και σε βάθος το δέρμα, το οποίο γίνεται πιο απαλό και η επιφάνειά του πιο ομαλή. Είναι ασφαλής για κάθε χρώμα και τύπο δέρματος, ενώ είναι πολύ αποτελεσματική τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες.

Διαδικασία

Η διαδικασία περιλαμβάνει την επιφανειακή δερμοαπόξεση (απολέπιση) με τη χρήση μικροσκοπικών κρυστάλλων οξειδίου του αργιλίου, τα οποία «ψεκάζονται» πάνω στο δέρμα και αμέσως αναρροφούνται μαζί με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Αποτελέσματα

Το δέρμα εξομαλύνεται, βελτιώνονται λεπτές ρυτίδες, δυσχρωμίες και ουλές, συρρικνώνονται οι διεσταλμένοι πόροι και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο. Επιπλέον ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέας σφριγηλής και ελαστικής επιδερμίδας.

Πιθανές παρενέργειες

Μετά τη θεραπεία ενδέχεται ορισμένες φορές να εμφανιστεί ξηρότητα, ευαισθησία στον ήλιο ή εμφάνιση προσωρινών μωλώπων καθώς και ελαφρύς ερεθισμός της επιδερμίδας στην υπό θεραπεία περιοχή, που φεύγει στις επόμενες ώρες.

Διάρκεια θεραπείας

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Οι Προσφορές μας

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές! Δείτε λεπτομέρειες Εδώ