Κοσμετική Ιατρική

CARBOXYTHERAPY

Η Carboxytherapy αναφέρεται στη δερματική και υποδόρια χορήγηση του αερίου διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για θεραπευτικούς σκοπούς. Στη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, η θεραπεία του διοξειδίου του άνθρακα έχει εφαρμοστεί στη θεραπεία των ραγάδων, την κυτταρίτιδα, και υπερτροφικές ουλές με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μελέτες έχουν δείξει ότι η Carboxytherapy βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει την μίκροκυκλοφορία του αίματος στους ιστούς, ενθαρρύνει την επισκευή με κολλαγόνο της επιδερμίδας και βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Επιλέξτε από:

CARBOXYTHERAPY

Ραγάδες
Όσοι υποφέρουν από ραγάδες θα επωφεληθούν από τη θεραπεία Carboxytherapy πάρα πολύ. Οι ραγάδες εμφανίζονται με το τέντωμα του δέρματος στο όριο. Αυτό συμβαίνει πάντοτε κατά την εφηβεία, όταν το σώμα μεγαλώνει γρήγορα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης κατά τη διάρκεια γρήγορης αύξησης βάρους ή εγκυμοσύνης. Η Carboxytherapy μπορεί να αυξήσει την ποσότητα των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες είναι η πηγή των ινών κολλαγόνου που είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα του δέρματος. Μετά τις θεραπείες Carboxytherapy οι ραγάδες μειώνονται σε βαθμό 60-70% αφήνοντας το δέρμα υγιές και ελαστικό.

Επιλέξτε από:

CARBOXYTHERAPY

Μαύροι Κύκλοι κάτω από τα μάτια
Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή και ευαίσθητη, γι’ αυτό είναι το πρώτο σημείο όπου γίνονται ορατά τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης, όπως οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι. Οι μαύροι κύκλοι είναι το δεύτερο πιο σύνηθες πρόβλημα, μετά τις ρυτίδες, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν ή να μεγεθύνουν τους μαύρους κύκλους, είναι η κληρονομικότητα, η αθροιστική ηλιακή ακτινοβολία, η κακή κυκλοφορία κάτω από τα κάτω βλέφαρα (αγγειακή συγκέντρωση), κλπ. Η Carboxytherapy μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγιούς ρόδινης απόχρωσης του δέρματος κάτω από τα μάτια και άρα το «σβήσιμο» των μαύρων κύκλων. Η διαδικασία περιλαμβάνει την έγχυση μιας μικρής ποσότητας αερίου διοξειδίου του άνθρακα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος του κάτω βλεφάρου. Έτσι, ενεργοποιείται η αύξηση της ροής του αίματος, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά η λιμνάζουσα αγγειακή συγκέντρωση κάτω από τα μάτια. Η θεραπεία διαρκεί 20 λεπτά , είναι σχεδόν ανώδυνη και ακίνδυνη. Για να ολοκληρωθεί η θεραπεία χρειάζονται από 8 ως 10 συνεδρίες για διάστημα 2 μηνών. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Επιλέξτε από:

CARBOXYTHERAPY

Θεραπεία κυτταρίτιδας
Η κυτταρίτιδα ή υδρολιποδυστροφία, όπως είναι η επιστημονική της ονομασία, είναι η εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα. Οι παράγοντες που ενέχονται στην εμφάνιση και τη διατήρησή της είναι πολλοί: κληρονομικότητα, ορμονικές ή παθολογικές διαταραχές, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, στρες, καθιστική ζωή, κακή διατροφή και κάπνισμα. Η ετερόλογη μεσοθεραπεία είναι μία πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, το μεταβολισμό των λιπιδίων και της ενδογενούς λιπόλυσης. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη διοχέτευση υλικών στο μεσόδερμα με πολλαπλές εγχύσεις, με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας. Οι ουσίες που εγχέονται -καφεϊνη, ενεργοποιητές του μεταβολισμού, κ.α.- βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, συμβάλλουν στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και τη σύσφιξη του δέρματος, με αποτέλεσμα να ομαλοποιείται η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Μπορεί να συνδυαστεί και με Carboxytherapy. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος, αλλά κατά μέσο όρο χρειάζονται τουλάχιστον δέκα συνεδρίες, μία με δύο φορές την εβδομάδα. Κάποιες συνεδρίες συντήρησης θα βοηθήσουν ώστε το αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Οι Προσφορές μας

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές! Δείτε λεπτομέρειες Εδώ