Κωδικός Άντρες

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Η περίσσεια της ενέργειας που λαμβάνουμε από τη διατροφή μας αποθηκεύεται με τη μορφή λίπους στα κύτταρα του λιπώδους ιστού, που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα, τα οποία λειτουργούν ως λιποαποθήκες. Η κατανομή του λιπώδους ιστού στο σώμα εξαρτάται από την ηλικία και το φύλο. Με την πάροδο του χρόνου, συγκεντρώνεται κυρίως στην κοιλιά και στους μηρούς, παρουσιάζοντας τη γνωστή εικόνα συσσώρευσης τοπικού πάχους.

Κωδικός Άντρες

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, ενδείκνυται η μέθοδος της κρυολιπόλυσης. Μία θεραπεία που βασίζεται σε έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard, οι οποίες αποδεικνύουν ότι τα λιποκύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασία μικρότερη των -6 °C και για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 45 λεπτών. Επομένως, η περιοχή που μας ενδιαφέρει υποβάλλεται στη θεραπεία, ώστε τα λιποκύτταρα να καταψυχθούν, να αποβληθούν με φυσικό τρόπο μέσω του λεμφικού και ανοσοποιητικού συστήματος και έτσι, να μειωθεί το τοπικό πάχος, χωρίς να επηρεαστούν οι παρακείμενοι ιστοί.
Οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται η μέθοδος είναι η κοιλιά, τα χέρια, η πλάτη, οι γλουτοί, οι μηροί και τα γόνατα. Η αλλαγή στο σώμα είναι σταδιακά ορατή, αφού το λίπος διασπάται τους επόμενους μήνες, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Τα λιποκύτταρα που κρυσταλλοποιούνται και αποπίπτουν δεν δημιουργούνται ξανά. Συστήνεται, όμως, σωστή διατροφή, άσκηση και γενικότερα ένας υγιεινός τρόπος ζωής για την αποφυγή δημιουργίας τοπικού πάχους.

Οι Προσφορές μας

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές! Δείτε λεπτομέρειες Εδώ