Κοσμετική Ιατρική

i-THREADS

Η τελευταία λέξη στις μη επεμβατικές θεραπείες είναι τα νήματα. Οι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι, με μικρό χρόνο αποθεραπείας, κερδίζουν ολοένα έδαφος, ειδικά όταν προσφέρουν καλά αποτελέσματα.

Το i–Thread είναι μία πρωτοποριακή, αναίμακτη μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου, που προσφέρει εντυπωσιακή σύσφιξη και ανόρθωση στους χαλαρωμένους ιστούς, με τη χρήση νημάτων. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα χωρίς μεγάλη χαλάρωση του δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί στο μέτωπο, στην περιοχή των φρυδιών, στο «πόδι της χήνας», στα μάγουλα, στην περιοχή του λαιμού, καθώς και για τη βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Τα νήματα προωθούνται υποδόρια μέσω πολύ λεπτών, εύκαμπτων βελονών, δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα. Εκεί, ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα την ανόρθωση του δέρματος και μία νεανική όψη.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι τα νήματα είναι απόλυτα απορροφήσιμα και αποδομούνται από τον οργανισμό, άρα η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής. Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία, χωρίς τομές, ράμματα και ουλές.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί για τουλάχιστον 12 μήνες. Το i–Thread μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Η συνεδρία διαρκεί κατά μέσο όρο περίπου μία ώρα, ανάλογα βέβαια με την κάθε περίπτωση και τον αριθμό των νημάτων που θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός. Ο ασθενής επιστρέφει συνήθως στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα.

Οι Προσφορές μας

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές! Δείτε λεπτομέρειες Εδώ