Αισθητική Χειρουργική

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ρινοπλαστική είναι μία επέμβαση που μπορεί να γίνει για λειτουργικούς ή και αισθητικούς λόγους. Αποκαθιστά, δηλαδή, τη λειτουργία του ρινικού διαφράγματος και ταυτόχρονα βελτιώνει το σχήμα της μύτης, ενός από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Για αυτό στη ρινοπλαστική είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, αφού μία ωραία μύτη δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα. Αν και κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη, υπάρχουν κάποιοι κανόνες συμμετρίας που την περιγράφουν, τους οποίους θα αναλύσει με τον ασθενή ο γιατρός.

Αισθητική Χειρουργική

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η μέθοδος της κλειστής ρινοπλαστικής εφαρμόζεται σε απλές περιπτώσεις διόρθωσης του ύβου (καμπούρα) και του ακρορινίου, μέσα από εσωτερικές τομές που γίνονται στα ρουθούνια. Η μέθοδος της ανοιχτής ρινοπλαστικής, κατά την οποία γίνεται μία μικρή εξωτερική τομή και αποκολλάται το δέρμα από το σκελετό της μύτης, προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια διόρθωσης της ανατομίας της μύτης. Στη συνέχεια, το δέρμα συρράπτεται, τοποθετούνται λεπτές αυτοκόλλητες ταινίες και ένας νάρθηκας, που παραμένει περίπου μία εβδομάδα. Η επέμβαση γίνεται με γενική νάρκωση και σε άτομα ηλικίας άνω των 18 χρόνων.

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του την ίδια μέρα. Σε περίπτωση μετεγχειρητικού πόνου, αυτός αντιμετωπίζεται με ήπια παυσίπονα. Ο νάρθηκας αφαιρείται μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Οι μώλωπες υποχωρούν 7-10 μέρες μετά την επέμβαση.

Οι Προσφορές μας

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές! Δείτε λεπτομέρειες Εδώ