Κωδικός Άντρες

SCALP DYNAMIC SIMULATION ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Το ανθρώπινο κεφάλι έχει κατά μέσο όρο εκατό χιλιάδες τρίχες. Όταν αυτές λεπταίνουν και σταδιακά προκαλείται απώλειά τους, το αισθητικό αποτέλεσμα επηρεάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση κάθε ατόμου, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η μέθοδος Scalp Micropigmentation (απομίμηση θυλάκων τρίχας) μπορεί να κάνει ακόμη και ένα εντελώς φαλακρό κεφάλι να μοιάζει σαν να έχει καλλωπισμένα μαλλιά. Είναι μία νέα και πολλά υποσχόμενη μέθοδος αποκατάστασης των μαλλιών, που ενδείκνυται σε περιπτώσεις αυξημένης απώλειας και αραίωσης μαλλιών.

Κωδικός Άντρες

SCALP DYNAMIC SIMULATION ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής, σε όλη την περιοχή αραίωσης, με τη μορφή μικρών κουκκίδων ή γραμμών, ανάμεσα στις υπάρχουσες τρίχες (μεταμοσχευμένες ή όχι). Ένας εκπαιδευμένος γιατρός ή ειδικός, εγχέει στο μεσαίο στρώμα του δέρματος (χόριο) οξείδιο του σιδήρου που περιλαμβάνει η χρωστική ουσία. Και καθώς όλα τα θυλάκια δεν έχουν την ίδια απόχρωση, χρησιμοποιούνται τρεις- τέσσερις αποχρώσεις της χρωστικής ουσίας για να προκύψει το πιο ρεαλιστικό φινίρισμα. Το αποτέλεσμα δίνει την ψευδαίσθηση μιας υψηλότερης πυκνότητας, καθώς μειώνει την αντίθεση μεταξύ του χρώματος του τριχωτού της κεφαλής και του χρώματος των μαλλιών, και έτσι το τριχωτό της κεφαλής δεν διακρίνεται εύκολα μέσα από τα μαλλιά.
Η μέθοδος αυτή είναι η απόλυτη μη-χειρουργική θεραπεία για άνδρες και γυναίκες, κατά την οποία οι φυσικές χρωστικές ουσίες που εφαρμόζονται στο επιδερμικό επίπεδο του τριχωτού της κεφαλής, αναπαράγουν τη φυσική εμφάνιση του πραγματικών τριχοθυλακίων. Θεωρείται η καλύτερη θεραπεία αυτού του είδους, τόσο λόγω της χρήσης μόνο φυσικών χρωστικών ουσιών, όσο και της μεθόδου εφαρμογής.

Κωδικός Άντρες

SCALP DYNAMIC SIMULATION ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Η θεραπεία Micropigmentation είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών και δέρματος, όλα τα στάδια τριχόπτωσης και για κάθε ηλικία. Για το αποτέλεσμα απαιτούνται συνήθως τρεις συνεδρίες, διάρκειας περίπου τριών-τεσσάρων ωρών, μία φορά την εβδομάδα. Η διαδικασία προσφέρει μία σταδιακή αναζωογόνηση της γραμμής των μαλλιών, που σπάνια γίνεται αντιληπτή ακόμα και από την οικογένεια και τους στενούς φίλους. Το αποτέλεσμα προσομοιώνει τη γραμμή των μαλλιών, ενισχύει το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών, καλύπτει τα συμπτώματα της αλωπεκίας, όπως επίσης τυχόν ουλές, εγκαύματα ή σημάδια.

Οι Προσφορές μας

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές! Δείτε λεπτομέρειες Εδώ